• Spray Jobb
  Det är lätt att skylla på chefen om något är på tok på arbetsplatsen. Det är också ganska givet att blickarna riktas till just chefen när det handlar om hur en arbetsplats ska skötas. För det är han eller hon som bär ansvaret.
 • Spray Mail
  Som Spraymedlem får du en lättanvänd och säker mail med massor av utrymme (5GB). Till mailen får du även flera andra bra funktioner som kalender, möjlighet att ladda upp och dela filer med dina vänner samt spara alla dina favoriter och bokmärken direkt på nätet.
 • Spray Jobb

  Med rätt känsla, tonfall och ord kan anställningsintervjun bli till en succé och jobbet ditt. Här är tipsen som politiker, säljare, debattörer har använt sig av sedan antiken.

 • Spray
  Shopping har blivit ett av Sveriges vanligaste fritidsintresse. Kedjorna är snabba på att plocka upp nya trender och får draghjälp av modebloggare som visar upp dagens outfits. För bara tio år sedan hade vi fyra modesäsonger, nu lockar kedjor som Gina Tricot med nytt mode varje dag. Trendtempot har blivit absurt och vi konsumenter har shoppat på utan att tänka på konsekvenserna.

Gratis mail

Är din e-postadress är ledig?

Med Spray Mail får du en lättanvänd och säker mail med massor av utrymme (5GB). Du får bland annat tillgång till kalender och möjlighet att ladda upp och dela filer.

Horoskop

Tala med en spådam
Nyfiken på vad som händer i vår? Sök kontakt med en träffsäker spådam som avslöjar framtiden för dig.

Läs ditt horoskop

Din hemsida

Hemsida | Prova på gratis

Med Spray kommer du snabbt igång med din nya hemsida, det är både kul och enkelt! Berätta om dig, din familj eller dina intressen - inga tekniska förkunskaper är nödvändiga.